ΜΕ ΚΑΣΕ ΣΤΙΣ 250,000 ΕΥΡΩ Τρεις υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας Πηγή: Τρεις υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας |

ΜΕ ΚΑΣΕ ΣΤΙΣ 250,000 ΕΥΡΩ Τρεις υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας    Πηγή: Τρεις υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας |

Το νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία, αναζητά η ΕΠΟ. Τρία ονόματα έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Ο Κώστας Τσάνας θα είναι ο προσωρινός ομοσπονδιακός τεχνικός που θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία όμως η ΕΠΟ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Το πρώτο όνομα που υπάρχει στη λίστα είναι αυτό του Αλεχάντρο Σαμπέγια. Ο Αργεντινός οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας και είναι χωρίς ομάδα έκτοτε, με το κασέ του να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί είναι εκείνο του Κρίστοφ Ντάμουμ, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επίσης είχε ακουστεί προτού αναλάβει την Εθνική Ελλάδας ο Μαρκαριάν.

Υπενθυμίζεται ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας είναι ξεκάθαρα και ο επόμενος προπονητής θα αμείβεται ετησίως με 250.000 €, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περισσότερα χρήματα μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ