Αντί ο κ. Πρωθυπουργός να νοικοκυρέψει την Κοινωνική Ασφάλιση ….την «σπρώχνει» στην ξενοκρατούμενη Ιδιωτική!

Αντί ο κ. Πρωθυπουργός να νοικοκυρέψει την Κοινωνική Ασφάλιση ….την «σπρώχνει» στην ξενοκρατούμενη Ιδιωτική!

Ο στόχος «επετεύχθη» ….η αναγγελία της Ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής ασφάλισης είναι θέμα ημερών για να «σκάσει» και η «μεταφορά» μέρους των ασφαλίστρων των εργαζομένων στην ξενοκρατούμενη-ξενοελεγχόμενη Ιδιωτική ασφάλιση, με εισήγηση, βεβαίως-βεβαίως, των Δώδεκα Σοφών(μεταξύ των οποίων και Μεγαλο-Ασφαλιστές) της επιτροπής κ. Κατρούγκαλου ….θα είναι γεγονός μετά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων!
Τώρα πως θα λύσει τα τεράστια προβλήματα της Κοινωνικής ασφάλισης η ιδιωτικοποίησή της ….αυτό μόνον οι «Σοφοί το ξέρουν ….όλη η υπόλοιπη κοινωνία δεν καταλαβαίνει γρι ….πονηρέ Ασφαλιστή, έ πονηρέ Ασφαλιστή!
Τα χρήματα είναι πολλά -μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει- και σε ετήσια βάση «σουμάρονται» κάποια δις ευρώ.
Διάφορες Ασφαλιστικές δραστηριοποιούνται(προσφάτως) εν μέσω κρίσης(!) παίρνουν άδεια λειτουργίας κλ. Ζωής και προσαρμόζουν ανάλογα τα κεφάλαιά τους.
Deals γίνονται ή επίκεινται σε Εταιρίες κλ. Ζωής και Υγείας και χαρτοφυλάκια συμβολαίων Ζωής εξαγοράζονται.
Σημάδια -αν όχι αποδείξεις- ότι έρχεται «νόμιμη λεηλασία» των Ταμείων ….κι’ αν πάρουν ποτέ σύνταξη οι επόμενες γενιές ….ας ψάξουν Αυτούς(την κοπριά τους) που -τώρα- αποφασίζουν ….για να κάνουν -τότε- τα παράπονά τους!
Οι Ντόπιοι Μεγαλο-Τραπεζο-Ασφαλιστές(τεράστια τα μπόνους) «ακονίζουν τα δόντια» τους ….και άλλοι παλιότεροι(που το είχαν σκοπό και στόχο ζωής») «κτυπάνε τις μασέλες» τους …..** «οὐχί ματαίως τοῦτο ποιοῦντες».

 

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ
** «Σῦς ἄγριος ἑστὼς παρὰ τι δένδρον τοὺς ὀδόντας ἠκόνα(ακόνιζε). Ἀλώπεκος δὲ αὐτὸν ἐρομένης ἔφη ….οὐ ματαίως τοῦτο ποιῶ»!

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ