Αποκάλυψη σοκ Μελισσανίδη: Όλοι παίζουν στοίχημα και σύντομα θα πω ονόματα -

Αποκάλυψη σοκ Μελισσανίδη:  Όλοι παίζουν στοίχημα και σύντομα θα πω ονόματα  -

Σοκαριστικές αποκαλύψεις, αλλά  και σημαντικές προτάσεις έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη σύσκεψη της Super League. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε πως όλοι παίζουν στοίχημα και σύντομα θ’ αποκαλύψει ονόματα.
 
Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε:
«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε βδομάδα, και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. 
 
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Σαββίδης έχει δίκιο, εμείς πρέπει να δούμε πώς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι δική μας δουλειά και δική μας ευθύνη να το κάνουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή με εκπροσώπους από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες και δυο εκπροσώπους των μικρών, η οποία θα πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και θα ζητήσει να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και να αλλάξει το καθεστώς αδιαφάνειας που υπάρχει σε αυτή. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει και ο θεσμός του Κυπέλλου. 
 
Και μια ακόμα πρόταση. Ο πρωταθλητής, στο τέλος της σεζόν, να δίνει το 40% των εσόδων του από τη Super League στις μικρές ομάδες ώστε να δυναμώσουν κι εκείνες και να υπάρξει ανταγωνισμός. Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε και να λύσουμε είναι ότι παίζουν όλοι στοιχήματα». 
Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα». 
Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πω». 
 
Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας». 
Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ