ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ «ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ISIS!!! ΟΛΗ Η «ΞΕΦΤΙΛΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ 36 ΛΕΠΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ «ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ISIS!!! ΟΛΗ Η «ΞΕΦΤΙΛΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ 36 ΛΕΠΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άριστες ήταν οι σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του ISIS.

Αυτό πια αποδεικνύεται από το ηχητικό βίντεο στο οποίο ακούγεται ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι να συνομιλεί με μέλη της συριακής αντιπολίτευσης και να ομολογεί χωρίς αιδώ πως η Αμερική επιθυμούσε την ισχυροποίηση του ISIS.

Συνοπτικά καταγράφονται τα εξής:

1: Μόνος στόχος του Ομπάμα ήταν η απομάκρυνση του Μπασάρ Αλ-Άσαντ από την Συρία, αυτό καταγράφεται ξεκάθαρα και απόλυτα στο ηχητικό.

2: Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Λευκός Οίκος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει το ISIS, να τον εξοπλίσει, για να ενδυναμωθεί για να καταστρέψει τη Συρία και να αναγκάσει τον Ασαντ να αποδεχθεί τους όρους  Ομπάμα και να παραιτηθεί.

3: Ομπάμα και Κέρι έδωσαν σκόπιμα όπλα στον ISIS, ενώ καταγράφεται και η  ομολογία πως οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων, μπορεί και να διέταξαν, την δολοφονία 80 στρατιωτών της Συρίας, σε μια επίθεση που είχε λάβει χώρα πριν τρια χρόνια.

Βασικά σημεία ομιλίας Κέρι στο 02:00 και μετά από το 18:30. Η συζήτηση από το 18:30 έως το 29:00 είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική.

ΑΚΟΥΣΤΕ το ηχητικό:

https://www.youtube.com watch?v=Sg2YOz7CzhU

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το βίντεο έχει «κυκλοφορήσει» από τις 4 Οκτωβρίου 2016… κι όμως κανένα ΜΕΓΑΛΟ και ΤΡΑΝΟ ΜΜΕ, δεν το ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ!!!

Τα σχόλια δικά σας!

ΔΕΙΤΕ και την χθεσινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Alex Jones:

https://www.youtube.com watch?v=FJPEyntJ2js

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BD%CF%84/

 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ