ΣΟΚ στο «Ε» με ΒΡΥΩΝΗ και ΦΟΥΡΘ ΦΟΥΡΘ! Ο ΕΦΕΤ τους έκανε τσακωτούς! ΠΡΟΣΟΧΗ από αυτό το προϊόν. Παίζει με την υγεία μας το δίδυμο της συμφοράς! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ πριν το κατεβάσει ο αγαπημένιος

ΣΟΚ στο «Ε» με ΒΡΥΩΝΗ και ΦΟΥΡΘ ΦΟΥΡΘ! Ο ΕΦΕΤ τους έκανε τσακωτούς! ΠΡΟΣΟΧΗ από αυτό το προϊόν. Παίζει με την υγεία μας το δίδυμο της συμφοράς! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ πριν το κατεβάσει ο αγαπημένιος

Ποιο προϊόν από εκπομπές καταγγέλλει ο ΕΦΕΤ;

Την προσοχή των καταναλωτών στις ετικέτες των τροφίμων εφιστά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ, με αφορμή την προώθηση προϊόντος, μεταξύ άλλων και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, με την εμπορική ονομασία:

«CHOCO SLIM» που επικαλείται πιστοποίησή του από τον ΕΦΕΤ ή/και την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 28:00

https://vimeo.com/223975842

  

 

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ 02-07-2017 from Epsilon TV on Vimeo.

εφετ

CHOCO SLIM MENIOS EPSILON
kane-moy-like-04-07-2017

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι εν λόγω αρχές δεν πιστοποιούν ούτε εγκρίνουν τρόφιμα.

  

 

Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ραδιοτηλεοπτικές ή διαδικτυακές προωθητικές ενέργειες (διαφημίσεις) προϊόντων καθώς και σε ενδείξεις επί της ετικέτας των τροφίμων.

Οι οποίες παραπλανητικώς και παρανόμως επικαλούνται ή υπονοούν την πιστοποίηση τροφίμων από τον ΕΦΕΤ και την EFSA.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του ΕΦΕΤ είναι η προστασία της υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών διασφαλίζοντας με τη διενέργεια ελέγχων τη συμμόρφωση των τροφίμων που διατίθενται στην αγορά με την κείμενη ενωσιακή και εθνική νομοθεσία.

Ενώ o ρόλος της EFSA είναι η παροχή αντικειμενικών και ανεξάρτητων επιστημονικών γνωμοδοτήσεων σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, οι οποίες δεν αποτελούν νομοθετική πράξη ή είδος πιστοποίησης.

efet 1

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CF%85%CF%89%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B8-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B8-%CE%BF/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ