Σφαγή στο Μητσοτακέικο: Έξαλλοι Κυριάκος-Μπακογιάννης και στη μέση… Σία Κοσιώνη

Σφαγή στο Μητσοτακέικο: Έξαλλοι Κυριάκος-Μπακογιάννης και στη μέση… Σία Κοσιώνη

Γιατί σφάζονται στην ιερή οικογένεια και ποια η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη – Κώστα Μπακογιάννη;

Διαστάσεις εσωκομματικής ρήξης στη ΝΔ λαμβάνει η συνεχής αποστασιοποίηση του Κώστα Μπακογιάννη από τις «επιταγές» Μητσοτάκη, με πιο πρόσφατο περιστατικό τη σημερινή παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Λαμία, παρά το βέτο του θείου του.

  

 

Σύντομο χρονικό από το «άδειασμα» για την τρομοκρατία έως σήμερα

Η ενδοοικογενειακή τριβή έχει «ρίζες» στο παρελθόν – όπως η στάση της Ντόρας Μπακογιάννη στην εσωκομματική «κούρσα» για την προεδρία της ΝΔ το 2015 – ενώ αναζωπυρώθηκε μετά το πρόσφατο «άδειασμα» του Κώστα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την τρομοκρατία.

Και κάπως έτσι φθάσαμε στο σημερινό βέτο του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο φαίνεται πως επί της ουσίας «φωτογράφιζε» τον Κώστα Μπακογιάννη.

  

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε όλα τα στελέχη της ΝΔ να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τα περιφερειακά συνέδρια, χαρακτηρίζοντάς τα ως «εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ