Η είδηση για τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν σας έχει πει κάνεις…!

Η είδηση για τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν σας έχει πει κάνεις…!

Το θέμα που ανέδειξε πρώτη η Χρυσή Αυγή με τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο, την ανθελληνική και προκλητική προκήρυξη του δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικής γλώσσας έκλεισε οριστικά υπέρ των εθνικών συμφερόντων.

  

 

Θυμίζουμε πως ο περιβόητος δήμαρχος Μύκης, Καπζά Τζεμήλ, λειτουργώντας ως πιόνι του τουρκικού προξενείου, εξέδωσε προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας.
Ο Καπζά Τζεμήλ όμως λίγες μέρες αργότερα δεν πειθάρχησε, επανήλθε, δηλώνοντας πως κατ’ αυτόν ό, τι κάνει είναι νόμιμο και το θέμα πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας θα το επαναφέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, καταφεύγοντας μάλιστα στο ΑΣΕΠ.

sticky_eisag_ereyna__article__article

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία επανέφερε το θέμα στην Βουλή με ερώτηση του Γιάννη Λαγού.
Τελικώς, ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών στην Θράκη δικαιώθηκε, καθώς το ΑΣΕΠ επέστρεψε το αίτημα του ανθέλληνα δημάρχου και πάλι πίσω ακυρώνοντας τον και επιβάλλοντάς του να επαναπροκηρύξει τις τρεις θέσεις χωρίς την παράγραφο που αναφέρεται στην τουρκική γλώσσα όπως και τελικά έγινε στις 27 Ιουλίου 2017.

  


Ιδού λοιπόν αναλυτικά η νέα προκήρυξη:
prokyrhxi-mykh

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ