ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!- ΚΛΑΙΕΙ Ο «ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ… (ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!- ΚΛΑΙΕΙ Ο «ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ… (ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ)

Kαι ξαφνικά πήραν πίσω τον διορισμό του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ως πέμπτο μέλος. Πηγή της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής έσπευσε σε χρόνο… ρεκόρ να τα μαζέψει:

«Δικό μου λάθος, συγγνώμη» ανέφερε. (Τί να πιστέψουμε;)

  

 

Κατά την ίδια πηγή ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντοπισμό όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρυ Κλύνν. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος, ενώ αναμένεται να εγκατασταθεί στο Ραδιομέγαρο και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν, σε κείμενό του είχε ακυρώσει την υποψηφιότητα του ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ΚΑΤΑΛΑΒΕ πως δεν ήθελε να είναι μαριονέτα κανενός. Τώρα στην διοίκηση της ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΡΤ; Μπράβο Χάρρυ που δεν σε ένοιαζαν οι καρέκλες!- Και εις ανώτερα…

Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης θα είναι το πέμπτο και τελευταίο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από χαρακτήρες όπως ο Τραμπάκουλας και τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε σχολιασμό της επικαιρότητας από το προσωπικό του blog. Την Πέμπτη, μάλιστα, αναμένεται να περάσει από ακρόαση – όπως προβλέπεται για όλα τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης – στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

  

 

Ολόκληρο το κείμενο του… τότε Χάρρυ Κλυνν:

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

 

Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκη, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα. Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’Θεσσαλονίκη ,κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου. Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σε αυτές της εκλογές. Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντί μνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας, ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

 

Να θυμίσουμε επίσης όμως πως με μια εξαιρετικά σκληρή επιστολή απαντά στον Μανώλη Γλέζο ο γνωστός ηθοποιός και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ Κλυνν για τη συγγνώμη που ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον ελληνικό λαό επειδή συνέργησε στον συμβιβασμό.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, απευθυνόμενος στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, του λέει, πέραν του ότι έχει κάνει λάθος και ότι προσπαθεί να «αγιοποιήσει» τον εαυτό του:

«Εχεις κάνει λάθος και ο τρόπος που χειρίζεσαι το λάθος αυτό δεν βλάπτει, ασφαλώς, τον εαυτό σου, κάθε άλλο…».

Τον «περνάει ένα ακόμα χέρι» στίλβουσας μονωτικής πορσελάνης, που αγιοποιεί ακόμα πιο πολύ την εικόνα του «ιερού μεταξοσκώληκα», που «κανείς δε δικαιούται να τον ανακαλεί στην τάξη, να διαφωνεί με τα λεχθέντα του, και σε τελευταία ανάλυση να τον αμφισβητεί… Παρ’ όλα αυτά, αυτό που γίνεται-γίνεται, και αυτό που είναι-είναι. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», γράφει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τον κατηγορεί για πολιτικό ναρκισσισμό και προσθέτει:

«Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις στην προκειμένη περίπτωση θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς και τα χειροκροτήματα από κάποια αποστεωμένα κομμουνιστοειδή κρουπούσκουλα που υπάρχουν, για να λένε μόνο ότι υπάρχουν».

   

Τότε που τα έλεγε έξω από τα δόντια!  

https://

https://

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%81%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%83%CF%85-%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ