ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον Άδωνι Γεωργιάδη – Δείτε το ΑΙΣΧΟΣ για να καταλάβετε ποιος είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον Άδωνι Γεωργιάδη – Δείτε το ΑΙΣΧΟΣ για να καταλάβετε ποιος είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νοσοκομείο και σούπερ μάρκετ είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό δήλωσε κατά τη δεύτερη κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, εξεταζόμενος από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την πρώτη του κατάθεση.

  

 

Όπως είπε σε ένα ντελίριο αίσχους ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ, στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς το Ερρίκος Ντυνάν και τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος είναι το ίδιο ακριβώς, με το επιχειρημα ότι είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις παραλληλίζοντας την παρέμβασή του με αυτή της τωρινής κυβέρνησης για την περίπτωση του Μαρινόπουλου.

  

 

Με τη λογική λοιπόν του ακροδεξιού Γεωργιάδη, η νοσηλεία σε ένα νοσοκομείο είναι το ίδιο με τις αγορές σε ένα σούπερ μάρκετ. Αντιμετωπίζει δηλαδή τους ασθενείς ως καταναλωτές και δεν ντρέπεται για αυτό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

https://

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ