ΒΟΜΒΑ!!!!. Αλλάζουν ΟΛΑ όσα ξέραμε για το DNA! Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΟΜΒΑ!!!!. Αλλάζουν ΟΛΑ όσα ξέραμε για το DNA! Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια είδηση η οποία διακινείται παγκοσμίως σε όλο το διαδίκτυο, έχει προκαλέσει σάλο. Εάν υπάρχει έστω ένα ψήγμα αληθείας τότε θα μιλάμε για μια επαναστατική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την είδηση Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να παρέμβουν στο ανθρώπινο DNA και να εξηγήσουν φαινόμενα όπως η διαίσθηση, η αυτοθεραπεία, ασυνήθιστες αύρες που αισθάνονται γύρω τους οι άνθρωπο και πάρα πολλά άλλα.

  

 

Τη στιγμή που οι Δυτικοί επιστήμονες θεωρούν το 90% του DNA άχρηστο, οι Ρώσοι ακολουθούν μια διαφορετική λογική. Με τη βοήθεια ακόμη και γλωσσολόγων ξεκίνησαν να ερευνούν το άλλο 90%, και έχουν ήδη καταλήξει ότι το ανθρώπινο DNA έχει... κανόνες, όπως οι γλώσσες.

Μάλιστα κατασκεύασαν συσκευές με τις οποίες μπορούν να τα επηρεάζουν το DNA, να το “διορθώνουν”. Εάν κάτι τέτοιο μπορέσει να εξελιχθεί περαιτέρω θα μιλάμε για μια επανάσταση της γενετικής τεραστίων διαστάσεων.

  

 

Βέβαια υπάρχει και το ερώτημα κατά πόσο η ανθρωπότητα θα το χρησιμοποιήσει για... καλό. Όμως σίγουρα η ανθρωπότητα έχει ακόμη τεράστιες δυνατότητες, και οι Ρώσοι δείχνουν να το ξέρουν καλύτερα από άλλους.

Φυσικά δεν υποστηρίζουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει σίγουρα, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Δείτε, όμως, το παρακάτω βίντεο το οποίο επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο την είδηση αυτή:

https://

https://

https://voicenews.gr/index.php/paraksena/99676-allazoun-ola-osa-kserame-gia-to-dna-rosoi-epistimones-kataferan-vinteo.html

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ